Edin Dental Academy is een wettelijk erkende onderwijsinstelling gespecialiseerd in het opleiden, bij- en nascholen van tandartsassistenten. Maar bovenal is Edin als ‘The Academy With A Smile’ uitgegroeid tot de grootste particuliere opleider in de tandheelkunde in Nederland. Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers. Per jaar ontvangen wij meer dan 2000 studenten voor diverse opleidingen en trainingen.

Planning

Edin werkt samen met tandheelkundige en onderwijskundige professionals aan een gezonde mond voor iedereen.
Voor deze missie zijn wij per direct op zoek naar een:

Operationeel Planner

(minimaal 32 - 40 uur per week)

Als Planner ben je verantwoordelijk voor de maatwerk-planningen  van onze (flex) opleidingen en incompany trainingen. Ook ben je verantwoordelijk voor de (half)jaarplanning van ons opleidingsaanbod in ons opleidingscentrum. Je bent het eerste aanspreekpunt voor docenten (zowel loondienst als zzp) en overige collega’s over het lesrooster, verlof- en urenregistratie. Uiteraard verwerk je dit alles accuraat in de administratie zodat er altijd een actueel capaciteitsoverzicht is. Dit alles draagt bij aan een goede match tussen de vraag van onze klanten en beschikbaarheid van onze docenten waarbij je ook meedenkt in onverwachtse situaties. Je bent werkzaam in een dynamische omgeving en werkt nauw samen in ons team met docenten, het operationele team en accountmanagers. Het  is van belang is dat je knelpunten signaleert en initiatief neemt om het lesrooster structureel te verbeteren. Je maakt overzichten (managementrapportage) en rapporteert dit aan de directie. Deze functie vraagt een grote verantwoordelijkheid en wij vinden het daarom belangrijk dat je een helicopterview hebt en goede communicatieve vaardigheden beheerst.

Werkzaamheden:

 • Het maken van lesroosters voor onze docenten en studenten
 • Het maken van lesroosters voor onze praktijk en theorielokalen
 • Het bijhouden van wijzigingen in de huidige lesroosters
 • Het verwerken van uren- en verlofregistratie
 • Optimaliseren planningen, wij werken op dit moment met PlanMen aan een optimalisatie van ons huidige proces. Als Planner zal je een belangrijk onderdeel worden van dit project.

Zoeken we jou?

Als je affiniteit hebt met tandheelkunde en/of onderwijs is dat mooi meegenomen, maar een proactieve houding, klantgerichtheid, enthousiasme en gastvrijheid wegen zwaarder. Je werkt zorgvuldig en in hectische situaties kun je het overzicht bewaren. Mensen verder helpen is op je lijf geschreven en je wilt daarbij logistiek alles tot in de puntjes regelen. Je werkt graag in een klein hecht team, bent bereid van elkaar te leren en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, waartoe we ook een gezond gevoel voor humor rekenen.

Dus ben jij:

 • Ervaren in het maken van complexe roosters
 • Een kei in Excel
 • Van de details, gewend goed georganiseerd en accuraat te werken
 • Goed in de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift
 • Enthousiast om initiatief te nemen en deze plannen te implementeren
 • Teamplayer pur sang
 • Tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar

Opleidingsniveau

 • Voor deze functie is een hbo werk- en denkniveau vereist
 • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint)

Wat bieden we jou?

Je krijgt ruimschoots de kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden je een fijne werkplek met enthousiaste collega’s en een goede balans werk/ privé. Daarnaast ontvang je natuurlijk een marktconform salaris en pensioenregeling. Uiteraard volgen onze medewerkers zelf ook regelmatig opleidingen of trainingen.

Reageren vóór 29 oktober 2021

Sollicitaties kunnen worden gericht aan y.vandermeer@edin.nl of via:

Edin B.V.
T.a.v. Ynske van der Meer

Postbus 25
3950 AA MAARN

www.edin.nl

 

De eerste gesprekken zullen ingepland worden op maandag 8 november en dinsdag 9 november 2021

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


 

Hoe kan jouw werkdag eruit zien?

Rond 08:30 uur start je dag in ons opleidingscentrum in het bosrijke Maarn waar je vanuit je raam regelmatig eekhoorns spot. Je haalt cappuccino’s en thee voor je collega’s want zij zijn al druk met de opstart van de lessen die vandaag plaatsvinden. De eerste studenten druppelen binnen en worden persoonlijk door ons verwelkomd. Een van de docenten die vandaag lesgeeft wil graag nog wat met je bespreken over haar planning voor de komende tijd omdat zij onverwachts een weekje er tussen uit wil. Je maakt een afspraak om dit na de lesdag even met elkaar door te nemen zodat zij zich nu kan focussen op haar les. Ondertussen ben jij al in je hoofd aan het puzzelen wie de lesdag van haar kan overnemen.

Zodra de lessen zijn opgestart is er tijd om als team met elkaar de belangrijke acties en to do’s voor vandaag en morgen met elkaar te bespreken.

Rond 09:30 uur kruip je achter je laptop om je (nieuwe) e-mails en acties op te pakken. Er zijn nieuwe studenten aangemeld voor de flex-opleidingen en daar kun jij je vandaag helemaal in vastbijten. Je zorgt dat de lesroosters voor zowel de student, tandartspraktijk als voor de docent optimaal gepland wordt. Je neemt hiervoor contact op met de docent of accountmanager en bespreekt de wensen wat betreft de planning. Dit probeer jij om te zetten in een efficiënte planning. Ondertussen word je gebeld door een docent die ziek is en waardoor er lessen uit dreigen te vallen. Je maakt met de opleidingscoördinator een plan hoe jullie dit gaan communiceren met de student inclusief een nieuw lesrooster.

Tussen de middag lunchen we met het hele team en is er tijd om lekker bij te kletsen over de laatste nieuwtjes, films, boeken en tips voor restaurants, recepten en nog heel veel meer.

Na de lunch hebben we een office overleg waarin alle teams (directie, accountmanagement, team onderwijs en operationeel) elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van nieuwe en bestaande opleidingen, knelpunten en evaluaties en blikken we vooruit op het komende half jaar. Fijn om weer op de hoogte te zijn wat er bij iedereen speelt en met elkaar te sparren. Jouw rapportage van de capaciteit was voor iedereen duidelijk en gaf weer veel inzicht in de vraag en aanbod.

Overmorgen heb je een werkoverleg met de directeur gepland staan, met hem bespreek je de forecast op lange termijn dus vandaag besteed je alvast tijd aan de voorbereiding. De knelpunten werk jij uit en natuurlijk denk je alvast na over een oplossing zodat dit in het overleg meegenomen kan worden. Aansluitend zullen de accountmanagers aanschuiven om de plannen voor volgend jaar te bespreken en concreet te maken. Je bent erg benieuwd naar, leuk al die nieuwe ontwikkelingen daar krijg jij echt energie van.

Inmiddels is het alweer 16:30 uur en drink je nog een kop thee met de docent van vanmorgen. Je hebt vervanging voor haar kunnen plannen, zij is zo blij dat het gelukt is en gaat snel haar tickets boeken. Gelukkig was het voor jou dit keer een makkelijke wijziging want de vorige keer was dit niet gelukt en dat was toch een teleurstelling voor je collega. Je hebt alles aangepast in het planningsoverzicht en de administratie zodat alles goed in de lesroosters staat van de docenten en studenten.

Rond 17:00 uur zijn de docenten en studenten weer naar huis, zorgen je collega’s dat de praktijklokalen weer spik en span zijn. Jij helpt nog even mee met de vaatwasser in te ruimen en daarna ga jij ook naar huis. Morgen heb je weer een drukke dag voor de boeg!

Over Edin

Edin is in 1997 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van opleiding, bij- en nascholing voor tandheelkundig personeel. Edin biedt opleidingen en trainingen aan voor alle functies binnen de tandartspraktijk, zoals bijvoorbeeld tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers.

De missie van Edin is: ‘een gezonde mond voor iedereen’. Dit bewerkstelligen wij door scholing aan te bieden aan het personeel in de tandartspraktijk en hen in staat te stellen de beste mondzorg te kunnen leveren aan hun patiënten.

Soms betekent dit een langdurige opleiding, waarbij duurzaam aan specifieke competenties van medewerkers wordt gewerkt, zodat zij in staat zijn om hun functie op hoogstaand niveau te kunnen vervullen en zo een bijdrage leveren aan een betere mondzorg voor de patiënten.

Andere keren gaat het om kortdurende training, waarin er gericht wordt gewerkt aan het aanleren van een vaardigheid of deskundigheidsbevordering over een specifiek onderwerp.

In alle gevallen draagt Edin er zorg voor dat het onderwijs dat wordt verzorgd van hoge kwaliteit is, zodat iedere student of deelnemer een eerlijke kans van slagen heeft. En het resultaat altijd van waarde is voor de tandartspraktijk waar men werkzaam is of in de toekomst werkzaam zal zijn.

Door Edin opgeleide preventieassistenten staan ingeschreven in het ABC-register tandartsassistent en/of het Register Preventieassistenten.

Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving