Vacature Onderwijscoördinator team Onderwijs (vervanging zwangerschapsverlof 0,6 - 0,8 fte)

Ben jij de onderwijscoördinator die wil bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van onze opleidingen en trainingen?

Heb jij een passie voor onderwijs-. toetsontwikkeling en leertechnologie? Lijkt het je leuk om een onderwijskundig team te ondersteunen in de ontwikkeling en uitvoering van haar opleidingen en trainingen? Edin Dental Academy is op zoek naar enthousiaste onderwijscoördinator voor team Onderwijs.

Wie zijn wij?

Edin is een wettelijk erkende onderwijsinstelling gespecialiseerd in het opleiden, bij- en nascholen in de tandheelkunde. Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers en de wettelijk erkende MBO-4 opleiding Tandartsassistent. Per jaar ontvangen wij meer dan 2000 studenten voor diverse opleidingen en trainingen.

We geloven in kleinschalig onderwijs en richten ons op de tandartspraktijk van morgen. Edin geeft ruimte aan docenten en personeel om zichzelf te blijven ontwikkelen. We geloven in talent, iedereen mag zich blijven ontwikkelen. Wij bieden een platform voor studenten om dat in de tandheelkunde te kunnen doen. Daarvoor hebben we een speciaal team met onderwijskundige professionals, bestaande uit opleidingsmanagers en een onderwijscoördinator. Voor dit team zijn wij op zoek naar:

Onderwijscoördinator (0,6 - 0,8 fte)

De onderwijscoördinator ondersteunt bij de ontwikkeling van de opleidingen en trainingen van het huidige en toekomstige onderwijsprogramma en speelt een grote rol in de uitvoering hiervan. Op dit moment is Edin volop bezig met het digitaliseren van haar opleidingen en trainingen, affiniteit met leertechnologie is daarom erg belangrijk. Daarnaast levert de onderwijscoördinator een actieve bijdrage aan het coördineren en beoordelen van de examens.

Zoeken we jou?

Als je affiniteit hebt met tandheelkunde is dat mooi meegenomen, maar een passie voor onderwijs-, toetsontwikkeling en kwaliteit wegen zwaarder.

Werkzaamheden:

 • Je coördineert en ondersteunt de opleidingsmanagers bij de ontwikkeling van opleidingen, trainingen en examens en draagt zorg voor adequate uitvoering hiervan.
 • Je draagt bij aan de beoordeling van examens.
 • Je speelt een actieve rol in de digitalisering van de opleidingen en trainingen.
 • Je werkt volgens vooraf vastgestelde (kwaliteits)criteria.
 • Je stemt de uitvoering van het werk proactief af met je collega’s.
 • Je organiseert en doet verslaglegging van bijeenkomsten die relevant zijn voor team onderwijs.

  Jouw kenmerken:

 • Passie voor onderwijs
 • Teamspeler
 • Probleemoplossend
 • Kritisch
 • Biedt en vraagt hulp
 • Interesse voor leertechnologie
 • Handig met computers
 • Goed in de Nederlandse taal

  Opleiding:

  • Afgeronde HBO- of Masteropleiding in het onderwijs

Wat bieden we jou?

De functie is in eerste instantie tijdelijk ter vervanging van zwangerschapsverlof en kan ingevuld worden voor de periode van 1 februari 2019 tot 1 juli 2019. Het betreft een functie voor 24 -32 uur per week, werkdagen in overleg.

Voor deze functie hanteren we een indicatief salaris van €2500,- bruto op fulltime basis afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Deze functie bedraagt een tijdelijke functie en wordt ingevuld met 32 uren per week. De vakantiebijslag bedraagt 8% van het daadwerkelijk bruto salaris. Wij hanteren geen pensioenregeling.

Je krijgt ruimschoots de kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden je een fijne werkplek met enthousiaste collega’s en een goede balans werk/privé.

Heb je interesse in deze functie?

Dan ontvangen we je motivatie en CV graag vóór 1 december a.s. Sollicitaties kunnen worden gericht aan l.unitli@edin.nl of via:

Edin B.V.
T.a.v. mevrouw Lindsey Unitli
Postbus 25
3950 AA MAARN

www.edin.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving