Edin Dental Academy is een wettelijk erkende onderwijsinstelling gespecialiseerd in het opleiden, bij- en nascholen van tandartsassistenten. Maar bovenal is Edin als ‘The Academy With A Smile’ uitgegroeid tot de grootste particuliere opleider in de tandheelkunde in Nederland. Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers. Per jaar ontvangen wij meer dan 2000 studenten voor diverse opleidingen en trainingen.

Edin werkt samen met tandheelkundige en onderwijskundige professionals aan een gezonde mond voor iedereen. Voor deze missie zijn wij per direct op zoek naar:

 

Medewerker support

team Opleidingen & Trainingen

(minimaal 32 uur per week)

Als medewerker van het supportteam Opleidingen & Trainingen werk je nauw samen met onze opleidingsadviseurs. Je ondersteunt hen bij diverse werkzaamheden. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor studenten, docenten en leveranciers.

 

Je voert de administratie uit voor Edin Preventie Academy en Edin Dental Academy. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de voorbereiding en ondersteuning van activiteiten die plaats vinden op de opleidingslocatie te Maarn. Je doet alles in direct teamverband met je collega’s van het supportteam en overige medewerkers van Edin.

Zoeken we jou?

Als je affiniteit hebt met tandheelkunde en/of onderwijs is dat mooi meegenomen, maar klantgerichtheid, gastvrijheid, enthousiasme en een proactieve houding wegen zwaarder. Je werkt zorgvuldig en in hectische situaties kun je het overzicht bewaren. Mensen verder helpen is op je lijf geschreven en je wilt daarbij logistiek alles tot in de puntjes regelen. Je werkt graag in een klein hecht team, bent bereid van elkaar te leren en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, waartoe we ook een gezond gevoel voor humor rekenen.

Werkzaamheden:

 • Administratieve ondersteuning binnen het proces van verwerken van inschrijvingen.
 • Operationele en secretariële ondersteuning van het team van opleidingsadviseurs.
 • Bemanning van het opleidingscentrum, administratieve en operationele ondersteuning van docenten.
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden.
 • Beantwoorden van inkomende telefoongesprekken.

Dus ben jij:

 • Van de details, gewend goed georganiseerd en accuraat te werken.
 • Goed in de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift.
 • Leergierige starter op de arbeidsmarkt.
 • Teamplayer pur sang.

Fulltime of tenminste 32 uur per week beschikbaar (in ieder geval op woensdag, vrijdag en tenminste twee zaterdagen per maand)

Opleidingsniveau:

 • In het bezit van een MBO niveau 4 diploma. Bij voorkeur in een secretariële of administratieve richting.
 • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint).

Wat bieden we jou?

Je krijgt ruimschoots de kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden je een fijne werkplek met enthousiaste collega’s en een goede balans werk/ privé. Daarnaast ontvang je natuurlijk een marktconform salaris. Uiteraard volgen onze medewerkers zelf ook regelmatig opleidingen of trainingen.

Reageren vóór 6 mei 2019

Sollicitaties kunnen worden gericht aan s.vonk@edin.nl of via:

Edin B.V.
T.a.v. mevrouw Simone Vonk
Postbus 25
3950 AA MAARN

www.edin.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

Over Edin

Edin is in 1997 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van opleiding, bij- en nascholing voor tandheelkundig personeel. Edin biedt opleidingen en trainingen aan voor alle functies binnen de tandartspraktijk, zoals bijvoorbeeld tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers.

De missie van Edin is: ‘een gezonde mond voor iedereen’. Dit bewerkstelligen wij door scholing aan te bieden aan het personeel in de tandartspraktijk en hen in staat te stellen de beste mondzorg te kunnen leveren aan hun patiënten.

Soms betekent dit een langdurige opleiding, waarbij duurzaam aan specifieke competenties van medewerkers wordt gewerkt, zodat zij in staat zijn om hun functie op hoogstaand niveau te kunnen vervullen en zo een bijdrage leveren aan een betere mondzorg voor de patiënten.

Andere keren gaat het om kortdurende training, waarin er gericht wordt gewerkt aan het aanleren van een vaardigheid of deskundigheidsbevordering over een specifiek onderwerp.

In alle gevallen draagt Edin er zorg voor dat het onderwijs dat wordt verzorgd van hoge kwaliteit is, zodat iedere student of deelnemer een eerlijke kans van slagen heeft. En het resultaat altijd van waarde is voor de tandartspraktijk waar men werkzaam is of in de toekomst werkzaam zal zijn.

Door Edin opgeleide preventieassistenten staan ingeschreven in het Register Preventieassistenten, waarvan Edin sinds januari 2014 een erkenning heeft verworven.

Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving