docenten

Edin Dental Academy is een wettelijk erkende onderwijsinstelling gespecialiseerd in het opleiden, bij- en nascholen van tandartsassistenten. Maar bovenal is Edin als ‘The Academy With A Smile’ uitgegroeid tot de grootste particuliere opleider in de tandheelkunde in Nederland. Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers. Per jaar ontvangen wij meer dan 2000 studenten voor diverse opleidingen en trainingen. Opdrachtgevers zijn onder andere: tandartspraktijken in alle provincies van Nederland, organisaties van tandartspraktijken, Tandheelkundige Dienst Ministerie van Defensie en UWV (omscholingstrajecten). Edin werkt samen met tandheelkundige en onderwijskundige professionals aan een gezonde mond voor iedereen.

In verband sterk toenemende vraag naar onze opleidingen en trainingen zijn wij op zoek naar meerdere:  

 

Docenten voor de opleidingen:
Preventieassistent (B) en Paro-assistent (C)

Regio Amsterdam
Regio Midden-Nederland
Regio Twente

en overige regio's in Nederland.

Bij welke opleidingen ga je doceren?
Docenten kunnen afhankelijk van hun eigen vooropleiding worden ingezet bij de opleiding tot preventieassistent(B) en Paro-assistent(C).

Zoeken we jou?

Ben je mondhygiënist met minimaal 1 jaar full-time werkervaring en wil je jouw kennis en enthousiasme overdragen aan onze studenten, dan zijn we op zoek naar jou.

Jouw persoonlijke profiel sluit aan bij onze passie en zorg voor studenten en patiënten, persoonlijke aanpak, pro-actieve houding en geloof in samenwerken; sterke maatschappelijke betrokkenheid; affiniteit met volwasseneneducatie.

Opleidingsniveau:

 • Je bent tenminste in het bezit van het diploma Mondhygiënist.
 • Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (of gelijkwaardige docentengraad) is een pré.

Je volgt ons eigen docenten opleidingstraject tijdens de onboarding periode (eerste half jaar). Daarna volg je met regelmaat aanvullende docententrainingen.

Dus ben jij:

 • Ruime ervaring als mondhygiënist;
 • Nieuwsgierig, flexibel en dienstverlenend;
 • Iemand met affiniteit met onderwijs;
 • Bereid tot reizen en in het bezit van een rijbewijs en auto;
 • Goed in de Nederlandse taal zowel in woord als in geschrift;
 • Teamplayer;
 • In overleg beschikbaar voor de zaterdagen en/of avonden.

Solliciteer dan op deze ontzettend leuke job!

Wat bieden we jou?

 • ten eerste een supertoffe baan met leuke collega's;
 • je groeit mee met een professionele en marktleidende onderwijsorganisatie;
 • een arbeidscontract met een passende arbeidsvoorwaarden, groei- en opleidingsmogelijkheden;
 • pensioenregeling (per 1-1-2022)
 • een vast minimum aantal af te spreken uren;
 • uitgebreide opleidingen en trainingen tot professioneel docent. Afhankelijk van je ervaringsniveau bij instroming volgt je de route:  trainee > starter > ervaren > expert.
 • uitdagende opdrachten in een variërende werkomgeving;

ZZP'er?

Wij werken ook met zzp'ers. Wellicht interessant als je niet in loondienst wilt en je voldoet aan de fiscale regels voor het 'zzp-schap'.

Reageren?

Sollicitaties kunnen worden gericht aan y.vandermeer@edin.nl of via:

Edin B.V.
T.a.v. Ynske van der Meer

Postbus 25
3950 AA MAARN

www.edin.nl


Heb je vragen over de vacature neem dan contact op via 0343-449972

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Edin

Edin is in 1997 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van opleiding, bij- en nascholing voor tandheelkundig personeel. Edin biedt opleidingen en trainingen aan voor alle functies binnen de tandartspraktijk, zoals bijvoorbeeld tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en praktijkmanagers.

De missie van Edin is: ‘een gezonde mond voor iedereen’. Dit bewerkstelligen wij door scholing aan te bieden aan het personeel in de tandartspraktijk en hen in staat te stellen de beste mondzorg te kunnen leveren aan hun patiënten.

Soms betekent dit een langdurige opleiding, waarbij duurzaam aan specifieke competenties van medewerkers wordt gewerkt, zodat zij in staat zijn om hun functie op hoogstaand niveau te kunnen vervullen en zo een bijdrage leveren aan een betere mondzorg voor de patiënten.

Andere keren gaat het om kortdurende training, waarin er gericht wordt gewerkt aan het aanleren van een vaardigheid of deskundigheidsbevordering over een specifiek onderwerp.

In alle gevallen draagt Edin er zorg voor dat het onderwijs dat wordt verzorgd van hoge kwaliteit is, zodat iedere student of deelnemer een eerlijke kans van slagen heeft. En het resultaat altijd van waarde is voor de tandartspraktijk waar men werkzaam is of in de toekomst werkzaam zal zijn.

Door Edin opgeleide preventieassistenten staan ingeschreven in het ABC-register tandartsassistent en/of het Register Preventieassistenten.

Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving