tonycrabbe

Nooit meer te druk

Nieuwe technieken voor meer overzicht, meer focus en meer impact!

Bikkelen met de kraan open
Je draait overuren. Je bikkelt. Je buffelt. Maar wat je ook doet, je bent nooit meer echt ‘bij’. Met een lege inbox, een lege to-do-lijst en écht tijd voor jezelf. Je bent niet alleen: onderzoek toont aan dat 60% van alle werknemers ‘op het tandvlees’ gaat. Onder flinke werkdruk, maar iedereen bijt even door. Hopend op rust en overzicht. Ooit…

Vanaf nu: Nooit meer te druk!
Bestsellerauteur Tony Crabbe geeft je tijdens dit seminar eindelijk het échte antwoord. Hij laat zien hoe je écht goede keuzes maakt, taken verstrekkend delegeert en je aandacht optimaal gebruikt. Met als gevolg: rust in je hoofd. Overzicht in het werk. En toch een hoge productiviteit. Dat kan!

Datum:


Locatie:
n.n.b.

Docenten:
Tony Crabbe, Margriet Sitskoorn en Jan van Setten

Prijs:
€ 995,00 (excl. 21% btw)

 

Inschrijven

Programma

09.00 Ontvangst
09.30 Start seminar
17.00 Borrel

Blok 1: De druk van de ketel

  • Tony Crabbe ontwapent de belangrijkste terroristen van ons drukke hoofd. Hoe ontsnap je aan sociale druk? Hoe weersta je continue prikkels? Hoe krijg je échte focus? Waarom werkt tijdmanagement niet?
  • Margriet Sitskoorn geeft je een fascinerende rondleiding door je brein. Hoe gebruik je dat optimaal? Waarom is ‘druk’ zo improductief? En hoe haal je alles uit je brein?

Blok 2: Radicaal slimmere oplossingen

  • Tony Crabbe laat zien dat minder productiviteit je juist succesvoller maakt. Druk zijn is niet cool. Je ontdekt nieuwe manieren om jezelf te onderscheiden en verbeteren. Je voelt meteen: ‘Dit gaat écht werken!'

Blok 3: De praktische gids

  • Tony Crabbe biedt je een praktische gids voor meer rust en geluk in een overvolle wereld. Slimme manieren om geluksmomentjes te creëren. En beter te balanceren tussen werk en alles daarbuiten.

Blok 4: Afsluiting door Jan van Setten

Jan van Setten is dagvoorzitter. Hij sluit de dag in stijl af. Waar begin je en hoe pak je door? Hoe krijg je je collega’s mee vanaf morgen? Jan stippelt de route met je uit.

nooitmeertedruk

Docenten

Tony Crabbe
De Britse Tony Crabbe schreef dé bestseller over zelfleiderschap van dit jaar: Nooit meer te druk. Tony werkt als bedrijfspsycholoog voor bedrijven als Microsoft en Disney.

Margriet Sitskoorn
Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en bekend van de bestseller 'Het maakbare brein'.

Jan van Setten
Jan van Setten is één van de meest energieke en gedreven docenten. Hij is expert in klantgerichtheid, leiderschap en gedragsverandering.

Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving