Digitaal breed


Onafhankelijke, geaccrediteerde nascholing voor de gezondheidszorg

Individuele nascholingsprogramma’s waar, wanneer en hoe het u uitkomt. Schriftelijk of e-learning: uw keus.

AccreDidact is een onafhankelijk nascholingsconcept met geaccrediteerde programma's op abonnementsbasis. Sinds 1996 heeft ons instituut meer dan 350 nascholingsprogramma's uitgebracht voor professionals in de gezondheidszorg. Voor ruim 11.000 klanten die uit liefde voor het vak kiezen voor het regelmatig actualiseren van hun kennis en kunde en professionals die ondanks hun drukke bestaan geloven in de kracht van de éducation permanente.

Via Edin kunt u deelnemen aan AccreDidact voor tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten.

Naar het aanbod voor TANDARTSEN

Naar het aanbod voor MONDHYGIËNISTEN

Naar het aanbod voor PREVENTIEASSISTENTEN

dame vingerEDIN-COMPACT

Beschikbaar:
Compact-training preventieassistent à € 129,-
Compact-training paro-preventieassistent à € 159,-

Voorbereidende theoretische trainingen tegen aantrekkelijke prijs.

Dit is geheel nieuw in ons aanbod. Compacte voorbereidende theorietrainingen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit is bestemd voor assistenten die een stapje hoger op de ABC-ladder willen klimmen. Voorbeeld: je bent tandartsassistent en je wilt preventieassistent worden, maar je kunt of mag nog niet aan de opleiding deelnemen. In dit geval volg je alvast de voorbereidende Compact-training preventieassistent. Ga je dan later (eventueel) de volledige opleiding tot preventieassistent doen, dan heb je het grootste deel van de theorie al achter de rug. Doe je dat binnen een jaar, dan krijg je het inschrijvingsgeld van de Compact-training retour.

De deelnemer krijgt gedurende 1 jaar lang toegang tot het trainingsprogramma.


CORONAVIRUS OORZAAK ENORME GROEI DIGITALISERING

Het zijn bijzondere tijden. De onvermijdelijke maatregelen van de overheid ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus hebben ervoor gezorgd dat wij al onze lopende programma’s tijdelijk hebben moeten stilzetten.

De huidige situatie heeft snel geleid tot een toenemende vraag naar digitaal onderwijs. Op de meeste scholen wordt al volop op afstand lesgegeven. Veel bedrijven overspoelen ons inmiddels met online-trainingen en veelal gratis webinars. Voor Edin is onderwijs haar kernactiviteit en daarom kiezen wij voor digitale oplossingen die ook op langere termijn waarde toevoegen aan onze onderwijsprogramma's. We verwachten dat er blijvend veel zal veranderen in onderwijsland!

Op deze pagina leest u wat ons actuele aanbod van digitaal onderwijs is.

LET OP: het aanbod wordt continue uitgebreid.
Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving